Het breedste assortiment hoepels voor beginners en gevorderden

Verzenden

♠ De Hoepel Winkel zal ieder ontvangen bestelling direct met de grootste zorg in behandeling nemen.

♠ De Hoepel Winkel zal er zorg voor dragen dat de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk worden geleverd, bij voorkeur binnen 72 uur en maximaal binnen 1 week nadat de betaling van de bestelde artikelen is ontvangen.

♠ De Hoepel Winkel levert handgemaakte hoepels doorgaans uit voorraad. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. Indien dit het geval is, melden wij u dit direct via een e-mail en stellen wij u een nieuwe afleverdatum en/of een vervangend product voor.

♠ De Hoepel Winkel stelt u in de gelegenheid met deze nieuwe leverdatum akkoord te gaan of de koopovereenkomst te ontbinden. In geval van ontbinding zal u het door uw betaalde aankoopbedrag en verzendkosten retour ontvangen.

 

Retourneren 

♠ De Hoepel Winkel geeft u na ontvangst 7 dagen om te beslissen of u tevreden bent met het artikel.  (dit geldt niet voor Astral Evokes, 6 delige hoepels en alle door de klant Zelf Ontworpen hoepels)

♠ De Hoepel Winkel garandeert dat u voor alle geretourneerde artikelen uw geld terugkrijgt, op de voorwaarde dat de artikelen in nieuwstaat worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen en de verpakking niet beschadigd of vuil zijn. Hoepels mogen geen gebruikssporen hebben. 

♠ Bij het retourneren van artikelen vragen wij u vooraf een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin u aangeeft wat de reden is van het willen retourneren. De kosten voor het retour zenden van artikelen zijn voor de koper. Zodra wij de retour gezonden producten ontvangen hebben, zullen wij het aankoopbedrag aan u terug storten. 

 

Afhalen 

♠ De Hoepel Winkel is een webshop. Wanneer u in de buurt bent kunnen wij ons voorstellen dat u uw bestelling graag op komt halen. Stuur hierover dan vooraf een email. Ophalen kan alleen op afspraak. Tevens ontvangt u van ons dan een persoonlijke coupon code waardoor u geen verzendkosten betaalt. 

 

Service 

♠ Na betaling heb je je bestelling uiterlijk binnen een week in huis 

♠ Een jaar garantie op je hoepel (buis & connector)  

♠ Telefonisch bereikbaar op +31 6 414 330 37 

 7 dagen op zicht service (lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie) 

♠ Heb je een defect, van welke aard dan ook? Geef ons een bericht aangevuld met foto's. Nadat wij persoonlijk hebben kunnen beoordelen dat het defect onder de service voorwaarden valt van De Hoepel Winkel betalen wij alle verzendkosten. 

 

2019  De Hoepel Winkel  
logotype
free joomla templates